informatie over vakantiewoning Siljans Sjögårdsvilla

Het nieuwe vrijstaande Zweedse huis ligt op een kavel van 3800 m2 in het buitengebied van Tällberg. Er is veel ruimte en natuur om het huis.  Er is een carport aanwezig en op het heerlijke buitenterras kunt u de zon zien ondergaan in het Siljanmeer. 

Vanaf februari 2020 is de buitensauna gebruiksklaar. Omdat niet iedereen de sauna wil gebruiken, kan deze er apart bij gehuurd worden.

 

In het hele huis zijn de ramen voorzien van vouwgordijnen, welke op de slaapkamers verduisterend zijn.

De vakantiewoning heeft horren voor de opengaande deuren en ramen. Er zijn aan de buitenkant vol-automatische zonneschermen aan de zonkant. Het hele huis heeft bereik van WiFi en er is vloerverwarming d.m.v. een aardwarmte pomp.  In elke kamer is de temperatuur te regelen.

 

De vakantiewoning

Woongedeelte

De gezellige woonkamer heeft een houtkachel en een deur naar het terras. Door de grote ramen komt er veel licht binnen en is er veel uitzicht.

Er is een TV met LCD scherm en een DVD speler. Er zijn zowel Nederlandse, Europese als Zweedse zenders te ontvangen.

Overige ruimte in huis

De gang loopt vanaf de entree achter de keuken langs, naar de 2 persoonsslaapkamer. In de gang staat een grote kast. 1 Deel hiervan is privé en de andere 2 delen voor gebruik van de gast. Aan de gang ligt ook de badkamer en de, zoals ze het hier noemen, "tvätt". Hier is nog een extra grote wasbak, de verwarming en de wasmachine/droger, die gebruikt mag worden. Er staan verder wat schoonmaakmiddelen.

 

 

Het kastje met leesboeken, spelletjes en DVD's.

En niet te vergeten alle gebruiksaanwijzingen.

carport en schuur

Voor het huis is de carport waar u uw auto kunt parkeren. De schuur, waar o.a.  de tuinmeubels en de afvalbakken staan, zit aan de carport vast.

de keuken

De ruime open keuken heeft een grote centraal gesitueerde eethoek en is van alle gemakken voorzien.

Zoals magnetron, oven, koelkast, vriezer, vaatwasser, blender, filterkoffiemachine, waterkoker, broodrooster, mixer, popcornmachine en kinderstoel (0,6-3 jr). Het nodige serviesgoed, bestek en de potten en pannen ontbreken ook niet.

De Slaapkamers

De vakantiewoning is geschikt voor 2-6 personen, er zijn 3 slaapkamers. In elke slaapkamer is kastruimte aanwezig.

 

Slaapkamer 1:  2- persoonsbed en deur naar het terras

Slaapkamer 2:  stapelbed: waarvan het onderste bed 120x200cm (twijfelaar), bovenste bed 90x200cm 

Slaapkamer 3: stapelbed: waarvan het onderste bed 120x200cm (twijfelaar), bovenste bed 90x200cm 

Badkamer en toilet

De badkamer is van alle gemakken voorzien; heeft een dubbele wastafel en een douchecabine met een regendouche. Verder is er een tweede toilet aanwezig. Daarnaast is er een vergrotende spiegel en een föhn aanwezig.

Entrée

In de ruime entree kunnen de jassen opgehangen en de schoenen neergezet worden. Uiteraard mag u gebruik maken van de sloffen die in de Gästezak liggen.

Er staat een kastje die u eventueel kunt gebruiken voor de winterspulletjes zoals mutsen, shawls en handschoenen. Bij de entree zit ook het toilet.

Sauna

De sauna is buiten naast de schuur gesitueerd en je kunt er relaxen en uitkijken naar het Siljanmeer of naar het bos.